..

 
Op dit moment zijn er geen workshops gepland
 

 

 
Op 14 juli hebben we met een gezellige groep voor het eerst gebrouwen bij het Parkhuis in het park "de oude stadskwekerij" Een heel gezellige groep brouwde een IPA en een Milkstout voor een wedstrijd in Heerhugowaard. Het was een prachtige dag waarop we genoten van het weer en van de prachtige omgeving van het park. Tussendoor werd er veel gevraagd en verteld over het brouwproces. Die zelfde avond kreeg ik een mail van een van de deelnemers dat hij zelf een brouwketel heeft besteld bij een brouwwebshop!
 

Na afloop van de geslaagde brouwdag 26 mei hielden we een proeverij van 5 bieren. Het eerste bier was van een type dat we die dag gebrouwen hebben: Irish Red Ale. Zo hadden we een indruk wat voor bier het gaat worden. De andere bieren waren in eerdere workshops gebrouwen bieren. Het was erg gezellig zo in de namiddag zon.

26 mei hielden we een dubbele workshop met tien deelnemers. Vijf mensen van het Wijn en Likeurgilde uit Heerhugowaard en vijf van de pint bierproefclub uit Heerhugowaard. Het was een heel gezellige dag onder een stralende zon. Er werd in twee groepen gebrouwen dus 2 bieren: Scotch Ale en Irish Red Ale.


9 juni was er een workshop in Heerhugowaard.

Dedeelnemers waren  een groep mensen van het Wijn en Likeurgilde.


Bij de deelnemers zat ook iemand die onlangs zelf was begonnen met brouwen.
Hij kon deze workshop gebruiken om gerichte vragen te stellen over het brouwproces en de brouw uitrusting.


we brouwde een robuuste Porter. In de lagerperiode (na de vergisting) worden houtsnippers toegevoegd voor een "barrel aged" effect.

Houdt u van bier?

Leer bierbrouwen in 1 dag, proef de resultaten en laat u verrassen!

Vanuit een passie voor speciaalbier brouwen en proeven is het idee ontstaan om dit met mensen te delen. Brouweworkshops en proeverijen: informatief, smakelijk en gezellig

JSN Tastetea is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework